Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Μελίτη είναι απόμακρη μαζί της, ενώ το χάσμα ανάμεσα στη Μάρθα και στον Φώτη μεγαλώνει και ο Φώτης μετακομίζει από το σπίτι. Η Ελλη αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ιππικού ομίλου, ενώ ο Αρης, βλέποντας ένταση ανάμεσα σε εκείνη και στον Κωστή, προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί τη Μελίτη σαν αδελφή των παιδιών της.

Ξένες ταινίες

«Τελευταία κλήση» (Cellular)

ΟΡΕΝ, 21.00

Μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα απαγωγής (Κιμ Μπέισινγκερ) τηλεφωνεί στο κινητό αγνώστου (Κρις Εβανς) παρακαλώντας τον να τη βοηθήσει. Κρίμα που μια καλή ιδέα δεν αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο θρίλερ του Ντέιβιντ Ρ. Ελις που πέρασε απαρατήρητο όταν προβλήθηκε. Εξαίρετος όμως σε β’ ρόλο, ο Γουίλιαμ Μέισι υποδύεται τον αστυνομικό που προσπαθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα. (ΗΠΑ, 2004, 85′)

 

«Το Λονδίνο έπεσε» (London has fallen)

STAR, 21.00

Ο βρετανός πρωθυπουργός πεθαίνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παρευρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, ενώ ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στη Γη, μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας και μια πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Ααρον Εκχαρτ, Αντζελα Μπάσετ. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2016, 88′)