Sushi στο σπίτι για αρχάριους

«Παίζουμε» με ψάρια και λαχανικά και φτιάχνουμε τις γεύσεις που μας αρέσουν.

Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξει κανείς το τέλειο σούσι.

Αρκεί να ακολουθήσει σωστά τα βήματα και, φυσικά, να γνωρίζει τα μυστικά του.

Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία;

Πώς καθαρίζουμε τα ψάρια;

Πώς προετοιμάζουμε το ρύζι – το Α και το Ω για το καλό σούσι.

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος προτού τυλίξει το πρώτο του ρολό….

Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 2 Ιουνίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.