Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξει κανείς το τέλειο σούσι.
Αρκεί να ακολουθήσει σωστά τα βήματα και, φυσικά, να γνωρίζει τα μυστικά του.
Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία;
Πώς καθαρίζουμε τα ψάρια;
Πώς προετοιμάζουμε το ρύζι – το Α και το Ω για το καλό σούσι.
Ολα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος προτού τυλίξει το πρώτο του ρολό….
Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 2 Ιουνίου.