Πόσα είδη μοσχαρίσιου κιμά χρειάζεται το τέλειο μπιφτέκι για μπέργκερ;
Ποια είναι τα μυστικά του;
Πώς το ψήνουμε σωστά;
Πώς γίνεται μπέργκερ με κιμά από κόκορα, πρόβατο, βουβάλι- ακόμα και ψάρι;
Τι περιέχει ένα vegan μπέργκερ;
Πώς φτιάχνουμε σπιτική πίκλα ή το ειδικό ψωμί;
Ποια λαχανικά, μυρωδικά ή δροσερές σάλτσες ταιριάζουν σε μια καλοκαιρινή, πιο ελαφριά εκδοχή του δημοφιλούς εδέσματος;
Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 2 Ιουνίου