Το vima.gr προτείνει για την TV την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ελληνική σειρά και ξένη ταινία

Ενηµερωτική εκποµπή

«360ο »

ALPHA, 00.15

Το κέντρο της Αθήνας έχει πολλά πρόσωπα. Από τη μία είναι η Ακρόπολη, το Μοναστηράκι, το Σύνταγμα και από την άλλη η πλατεία Βάθης, η Ομόνοια, τα Εξάρχεια. Δύο εικόνες διαφορετικές σε απόσταση λίγων μέτρων μεταξύ τους. Οι επισκέπτες επιλέγουν πού θα περπατήσουν και τι θα δουν. Υπάρχουν όμως και οι κάτοικοι, οι άνθρωποι που πεισματικά μένουν και δίνουν ζωή στις δύσκολες περιοχές της πρωτεύουσας, εκείνοι που αρνούνται να φύγουν από τη γειτονιά τους. Λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του κέντρου της Αθήνας, Ελληνες και μετανάστες, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής «360°» για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Ελληνική σειρά

«Η Επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Η Ελενα σοκάρεται όταν πληροφορείται από τον Παύλο την αλήθεια για την Αθηνά αλλά και την πραγματική του ταυτότητα, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο ως υπεύθυνο για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπό της. Παράλληλα ο Στέφανος θα ανακαλύψει κάτι για τη σχέση της Αθηνάς και του Ορέστη που μπορεί να τον οδηγήσει εναντίον τους. Ο Νικήτας πληροφορείται από την Ελενα τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά και αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο.

Ξένη ταινία

«Ημέρα ανεξαρτησίας 2» (Independence day: Resurgence)

STAR, 21.00

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη εισβολή, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη, αλλά τίποτε δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη δύναμη των εξωγήινων και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορεί να σώσει τον κόσμο από τον απόλυτο αφανισμό. Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Μπιλ Πούλμαν, Σάρλοτ Γκένσμπουργκ. (ΗΠΑ, 2016, 110′).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.