Μ. Χριστοδουλάκης στο One Channel: Δεν αρκούμαστε με τον ρόλο του ρυθμιστή

Σχολιάζοντας τα επεισόδια κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά την πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο κ. Χριστοδουλάκης έκανε λόγο για «συνήθεια να περνάνε μια βόλτα, να ρίχνουν μια μολότοφ και να κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα», σημειώνοντας πως υπάρχει «πολιτική βούληση από την κυβέρνηση να αφήνει ελεύθερη την ανομία».

Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Σχολιάζοντας τα επεισόδια κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά την πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο κ. Χριστοδουλάκης έκανε λόγο για «συνήθεια να περνάνε μια βόλτα, να ρίχνουν μια μολότοφ και να κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα», σημειώνοντας πως υπάρχει «πολιτική βούληση από την κυβέρνηση να αφήνει ελεύθερη την ανομία

Μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για αριθμούς. Το πολιτικό διακύβευμα για εμάς είναι να αποτυπωθεί μια σαφής τάση ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών» είπε, εξαπολύοντας επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για εκφράσεις πεζοδρομίου και άκρως πολωτικές.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η παράταξή μας δεν βολεύεται με τον ρόλο του ρυθμιστή. Είμαστε ο μοναδικός προοδευτικός πόλος που πρέπει να αποκτήσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας».

Στο πλαίσιο αυτό άσκησε δριμεία κριτική στις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που οδηγούν στην αναπαραγωγή των σημερινών αδιεξόδων», ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών. Για το λόγο αυτό, χαρακτήρισε «στοίχημα» τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία.

Πηγή : Onetv.gr

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.