Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν στη ζωή, αλλά και στο… ποδόσφαιρο. Την εφαρμογή του ρητού αναμένεται να νιώσει στο «πετσί» του και ο Κέιλορ Νάβας.

Ο 32χρονος πλέον Κοσταρικανός ,είχε κάνει το «μπαμ» με τη φανέλα της χώρας του, πραγματοποιώντας εξαιρετικό Μουντιάλ το 2014 στη Βραζιλία. Γυάλισε στη Ρεάλ η οποία τον απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες από τη Λεβάντε έναντι μόλις 10 εκατ ευρώ και από τότε ήαν ο βασικός τερματοφύλακας των Μαδριλένων.

Η κατάσταση όμως φάνηκε να αλλάζει για αυτόν μετά τον ερχομό του Κουρτουά. Ο Βέλγος γρήγορα πήρε μεγάλο μερίδιο εμφανίσεων από τον Νάβας με αποτέλεσμα ο Κοσταρικανός να χάνει όλο και περισσότερους πόντους στα αποδυτήρια των Μερένχες.

Τελικά σύμφωνα και με το ισπανικό «El Chiringuito TV», ο Νάβας αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, στο πλαίσιο της ολικής ανανέωσης που θέλει να κάνει στην ομάδα ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η διοικούντες έχουν ήδη ενημερώσει τον 32χρονο πορτιέρο πως δεν υπολογίζεται και αναμένεται να πωληθεί, έχοντας συμπληρώσει 162 συμμετοχές με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας σε όλες τις διοργανώσεις.