Ελληνική σειρά

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Η Μπέλα ποστάρει ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα και ως Ντάνο, και οι Χαμπέοι αναρωτιούνται αν η οικειότητα μεταξύ τους προκύπτει  από το γεγονός ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ που βασίζεται στο διήγημά της Μπέλας ή τρέχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Η Μπέλα υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι άκρως επαγγελματική, αλλά η Χαρούλα και η Λυδία έχουν λόγους να πιστεύουν το αντίθετο. Οι Χαμπέοι ενθουσιάζονται στην προοπτική να προστεθεί στο σόι τους μια τόσο ξεχωριστή και διάσημη προσωπικότητα και αποφασίζουν να τον καλέσουν στο κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει. Φυσικά ως οικογένεια δεν διακρίνονται για την ψυχραιμία τους και τα πράγματα δεν αργούν να παρεκτραπούν.

Ξένες ταινίες

«Σε βαθιά νερά» (Dark tide)

OPEN, 21.00

Ο Μπρέιντι, επαγγελματίας δάσκαλος καταδύσεων, επιστρέφει στα γνώριμα βαθιά νερά, εννέα χρόνια μετά τη σχεδόν μοιραία συνάντηση με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία, καθοδηγώντας ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, την Κέιτ και τον Τζεφ. Ωστόσο ο εφιάλτης εξακολουθεί να παραμονεύει, πιο σαρκοβόρος και πεινασμένος από ποτέ. Στο μυαλό του ζωντανεύουν εικόνες από ένα παρελθόν που προσπαθούσε να ξορκίσει, αλλά αυτή τη φορά εκτός από τον εαυτό του οφείλει να προστατέψει και άλλους. (ΗΠΑ, 2012, 109′)

«Illuminati: Οι πεφωτισµένοι»
(Angels & Demons)

ΑΝΤ1, 22.45

Οταν ο Λάνγκντον (Τομ Χανκς) ανακαλύπτει ένα σύμβολο που παραπέμπει στην

αναβίωση της πιο ισχυρής μυστικής αδελφότητας στην Ιστορία, τους Πεφωτισμένους,

έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για την ύπαρξη της Καθολικής Εκκλησίας. Ο Λάνγκντον θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με την όμορφη και αινιγματική ιταλίδα επιστήμονα Βιτόρια Βέτρα (Αγελέτ Ζούρερ) στην προσπάθεια του να αποτραπεί το σχέδιο των Illuminati κατά του Βατικανού. (ΗΠΑ, 2009, 133′)