Ενας ακόμα τίτλος έπιασε λιμάνι! Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με μία ακόμα φανταστική εμφάνιση διέλυσε τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας με 96-39 και με 4-0 νίκες στους τελικούς της Α1 κατέκτησε δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκες, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχαν κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, πρόσθεσαν μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ!

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει τη δική του Αυτοκρατορία στο γυναικείο μπάσκετ και αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει φύγει έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες. Μια ακόμα σεζόν, που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παντέλακη επιβεβαίωσε απόλυτα την ανωτερότητά της στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ και με «σκούπα» έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Μια δύσκολη ομολογουμένως σεζόν, στην οποία οι Ερυθρόλευκες έκαναν άλματα προόδου και είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Οι εμπειρίες που συνέλεξαν τις βοήθησαν να φτάσουν σε ένα ακόμα νταμπλ.