ΥΛΙΚΑ

4 μεγάλες λεπτοκομμένες φέτες ψωμί ολικής άλεσης με προζύμι
6-8 φέτες σαχάνι ή χαλούμι, ή φορμαέλα ή μαστέλο Χίου
1 μικρή λευκή μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
1 κολοκυθάκι κομμένο σε φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε φέτες κατά μήκος
Λίγο ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. ξίδι μπαλσάμικο
1 κ.γλ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο ή ½ κ.γλ. ξερό
Αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Απλώνουμε στον πάγκο τις τέσσερις φέτες ψωμιού και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Από πάνω πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο θυμάρι.
Βάζουμε τα κομμένα λαχανικά σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό σχαρωτό τηγάνι. Ψήνουμε πρώτα τα λαχανικά για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά και στη συνέχεια το σαχάνι 2’-3’ από κάθε πλευρά. Φρυγανίζουμε και τις φέτες ψωμιού από την πλευρά που τις ραντίσαμε με ελαιόλαδο για 3’ στο ίδιο τηγάνι Τοποθετούμε πρώτα τις μελιτζάνες πάνω στις δύο φέτες ψωμί, από πάνω τα κολοκυθάκια, έπειτα τις πιπεριές και τέλος το σαχάνι. Κλείνουμε τα σάντουιτς με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.