Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ελληνική σειρά

«Τατουάζ»

Alpha, 21.50

Ο Ορφέας «λαδώνει» και παράλληλα απειλεί τον Λευτέρη απαιτώντας να τον βοηθήσει να βρει σπίτι για να κρυφτεί από την αστυνομία. Η Νικόλ λιποθυμά από τα χάπια που πήρε, ενώ είναι μόνη στο σπίτι της. Η Ολγα με τον Στέφανο τσακώνονται πάλι για τη Νίκη και το ζευγάρι διανύει μια δύσκολη περίοδο. Ξαφνικά όλη η οικογένεια Μελά δείχνει ενδιαφέρον για τη νέα γνωριμία της Αφροδίτης και τη βοηθούν να τον κατακτήσει με τις συμβουλές που της δίνουν.

Ξένες ταινίες

«Σε ρηχά νερά» (The shallows)

ANT1, 22.45

Η Νάνσι, τεξανή φοιτήτρια ιατρικής, φτάνει με το αγροτικό ενός ντόπιου σε μια κρυφή παραλία του Μεξικού για να κάνει σερφ μόνη της, στην οποία έκανε κάποτε σερφ και η μαμά της, η οποία έχει πεθάνει από καρκίνο πριν από λίγους μήνες. Η Νάνσι δαμάζει τα κύματα μαζί με δύο ντόπιους σέρφερ όταν εμφανίζεται ένας λευκός καρχαρίας. Η κοπέλα χάνει το σερφ και τραυματίζεται άσχημα στον μηρό και καταλήγει αιμόφυρτη και μόνη σε ένα βράχο 200 μέτρα από την ακτή. Επιστρατεύοντας τις ιατρικές γνώσεις της και την ψυχραιμία και οξυδέρκειά της, η Νάνσι θα βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει το θαλάσσιο τέρας. Πρωταγωνιστούν: Μπλέικ Λάιβλι, Οσκαρ Τζενάντα, Αντζελο Τζόσουε. (ΗΠΑ, 2016, 80′)

 

«Το κρησφύγετο» (Safe house)

STAR, 23.15

Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία και πρώην πρόεδρος της CIA Τόμπιν Φροστ, αναγκάζεται να παραδοθεί στις Αρχές μετά από 10 χρόνια αναζήτησης. Μεταφέρεται σε ένα ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική, όπου εκτελεί χρέη φύλακα ένας νέος, ιδεαλιστής πράκτορας, ο Ματ Γουέστον. Σύντομα το «ασφαλές» κρησφύγετο δέχεται σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους και οι δύο άνδρες αναγκάζονται να συνεργαστούν. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Ουάσιγκτον κ.ά. (ΗΠΑ / Ν. Αφρική / Ιαπωνία, 2012, 106′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.