To vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ελληνικές και ξένες σειρές

Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Ο Πέτρος εξοργίζεται με την απότομη συμπεριφορά της Αθηνάς απέναντι στον Χάρη και τη διώχνει από το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Ελενας να δώσουν τόπο στην οργή. Παράλληλα ο Ζερβός θα συναντηθεί με έναν άνθρωπο από το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ ο Γιάνναρης θα ανακαλύψει την ύπαρξη του Λευτέρη στη ζωή της Βίκυς. Ο Ορέστης κάνει μια ακραία πρόταση στον Νικήτα για να σωθεί η Ντέλκουμ, ενώ την ίδια ώρα ο Χάρης ανακαλύπτει ότι η Ελενα θέλει να τον στείλει εσώκλειστο σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα.

Ξένη σειρά

«Ο παράδεισος των κυριών»

ΕΡΤ2, 18.30

Με την απουσία της Κλέλια, που έμεινε όλη νύχτα στο πλευρό του άρρωστου γιου της, παραλίγο να μην ανοίξει ο «Παράδεισος». Στη λέσχη, όλο και περισσότερα μέλη ενδιαφέρονται να συνεταιριστούν με τον Σπινέλι, με δέλεαρ τις υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη, αλλά η Αντελαΐντε είναι πολύ καχύποπτη για τον τρόπο που ο Λούκα κάνει τις δουλειές του.

Ξένες ταινίες

«Η συµµορία των Εντεκα» (Ocean’s 11)

OPEN, 21.00

Μια συμμορία διαρρηκτών (ανάμεσα στα μέλη ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ματ Ντέιμον) αποφασίζει να «κτυπήσει» καζίνο του Λας Βέγκας. Κοσμοπολίτικο ριμέικ μιας περιπέτειας του ’60 και η πιο ψυχαγωγική ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Την ακολούθησαν δύο συνέχειες. (ΗΠΑ, 2001, 107′)

«The bank job: Το µεγάλο κόλπο»
(The bank job)

STAR, 23.00

Μετά την επιτυχημένη ληστεία κεντρικής τράπεζας του Λονδίνου, η συμμορία των κακοποιών που την έπραξε αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει στην παγίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων. Δραστήρια περιπέτεια εποχής (η υπόθεση εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1970), βασισμένη σε αληθινά περιστατικά. Μία από τις καλύτερες ταινίες του Ρότζερ Ντόναλντσον αλλά και των ηθοποιών Τζέισον Στέιθαμ και Σάφρον Μπάροουζ. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2008, 102′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.