Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ίκερ Κασίγιας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη την Τετάρτη (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη το πρωί της Τετάρτης (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο κατέρρευσε στην διάρκεια της προπόνησης των «δράκων» και διεκομίσθη άμμεσα σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο Κασίγιας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την ώρα που εκτελούσε ασκήσεις και από το ιατρικό τιμ της Πόρτο δόθηκε αμέσως η εντολή για να πάει σε νοσοκομείο ο πολύπειρος γκολκίπερ.

Ο πρώην πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως υπέστη έμφραγμα και παραμένει κλινήρης. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία αλλά είναι σίγουρος πως θα περάσει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο 37χρονος τερματοφύλακας δεν πρόκειται ν’ αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής περιόδου και θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε λεπτομερείς εξετάσεις.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή την στιγμή ο Κασίγιας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως μεταδίδουν πορτογαλικά και ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Sky Sports News

@SkySportsNews

BREAKING: Portuguese media reporting Porto goalkeeper Iker Casillas has suffered a suspected heart attack at the club’s training ground

Iker Casillas suffers suspected heart attack

www.skysports.com

4,080 people are talking about this

beIN SPORTS USA

@beINSPORTSUSA

BREAKING: Iker Casillas has reportedly been hospitalized after suffering a suspected heart attack during training. http://bit.ly/2V4TKMV 

Casillas Suffers Suspected Heart Attack

Porto goalkeeper Iker Casillas has been hospitalized after reportedly suffering a heart attack during

beinsports.com

48 people are talking about this

B/R Football

@brfootball

Best wishes, @IkerCasillas

3,837 people are talking about this

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.