Το vima.gr προτείνει για την Πρωτομαγιά 2019

Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η Μαργκώ συνεχίζει την επίθεση γοητείας στον Πέτρο, που δείχνει να ανταποκρίνεται. Ξετρελαμένη όμως είναι και η Αφροδίτη με το νέο διαδικτυακό της φλερτ, τον Αρη. Ο Τόνυ πολιορκεί την Τατιάνα και της ανακοινώνει πως θα έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Ο Αλέξανδρος προτρέπει τη Μάρθα να σταματήσει τα παιχνίδια με τον Παύλο και απλά να παραδεχθεί πως μετάνιωσε για το θέμα των σπουδών και δεν θέλει να χωρίσουν, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Παύλος, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του Θεοχάρη. Η Τατιάνα προσπαθεί να βρει ποιος έπαιξε τον ρόλο-κλειδί στην απόδραση του Ορφέα, ενώ ο κλοιός γύρω από τον στραγγαλιστή στενεύει.

Ξένες ταινίες

«Sully»

STAR, 23.15

Στις 15 Ιανουαρίου 2009 ο πιλότος Τσέσλι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο της αμερικανικής μητρόπολης σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα σε ολόκληρο τον πλανήτη και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα, όχι όμως για όλους. Το Συμβούλιο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση, για να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς, Λόρα Λίνεϊ, Ααρον Εκχαρτ, Αννα Γκαν. (ΗΠΑ, 2016, 88′)

 

«Διασημότητες» (Celebrity)

EPT2, 23.40

Eύστοχο σχόλιο του Γούντι Αλεν πάνω στη ματαιοδοξία των διασημοτήτων, αν και μια ταινία που δεν ενθουσιάζει όπως προηγούμενές του επιτυχίες. Χλευασμός αλλά και αυτοσαρκασμός μαζί, διότι ο ευφυής δημιουργός γνωρίζει πως παρά τις αποστάσεις που τηρεί, παραμένει ο ίδιος διασημότητα. Με τους Κένεθ Μπράνα, Σαρλίζ Θερόν, αλλά και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. (ΗΠΑ, 1998, 113′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.