Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ξένες ταινίες

«Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία» (Asterix et Ovelix: au service de sa majeste)

STAR, 21.00

Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία, μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Εξαλλος ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σε ένα τρελό κυνηγητό για να αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη. Πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Κατρίν Ντενέβ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Φαμπρίς Λουκινί, Βενσάν Λακόστ. (Γαλλία/Ισπανία/Ιταλία/Ουγγαρία, 2012, 102′)

«Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη»
(The hunt for Red October)

ΣKAΪ, 01.00

Το αγέρωχο παρουσιαστικό του Σον Κόνερι κυριαρχεί στην υποβρύχια αυτή περιπέτεια, με το απίστευτο αλλά καλοδουλεμένο σενάριο: Ενας ρώσος κυβερνήτης υποβρυχίου αποφασίζει να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Δύση, μέσα  στο ίδιο του το σκάφος. Ούτε οι Ρώσοι ούτε και οι Αμερικανοί όμως αντιλαμβάνονται αμέσως το σχέδιό του, και έτσι το πλοίο θα μπει στο στόχαστρο και των δύο δυνάμεων, σαν «καθιστή πάπια». Από το μπεστ σέλερ του Τομ Κλάνσι. Ευπρόσωπη ψυχαγωγία… (ΗΠΑ, 1990, 139′)

 

«Να µε θυµάσαι» (Remember me)

OPEN, 01.30

Καλοκαίρι, Νέα Υόρκη, 2001. Οι ζωές δύο νέων ανθρώπων θα ενωθούν. Ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα θα αλλάξει για πάντα. Το ταραγμένο παρελθόν του καθενός είναι αυτό που θα τους ενώσει και θα τους φέρει τόσο κοντά. Οι συνθήκες όμως κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν είναι αυτές που «απειλούν» να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Παίζουν: Ρόμπερτ Πάτινσον Εμιλι Ντε Ραβέν, Πιρς Μπρόσναν κ.ά. (ΗΠΑ, 2010, 102′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.