Το vima.gr προτείνει για την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου»

ALPHA, 20.00

Ο Βλάσης σοκάρεται με τα σχέδια της Φαίης, ενώ η Φλωρέτα ετοιμάζεται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον Λεωνίδα. Η μνήμη του Αντρέα μετά το χτύπημα υπολειτουργεί και ο Δαμιανός σκαρφίζεται ένα κόλπο προκειμένου να πάρουν πίσω τη Sofo. Η Σύλβια αναλαμβάνει επικεφαλής σε συσσίτια του δήμου και η Μίκα κάνει στον Μίμη μια καθαρά επαγγελματική πρόταση. Θα καταφέρει η ευτυχία του Λεωνίδα και της Φλωρέτας να φέρει πιο κοντά τη Ρενάτα με τον Αχιλλέα;

Ξένες ταινίες

«Ενα γενναίο ψέµα»

STAR, 23.00

Η ιστορία τεσσάρων φίλων που έφυγαν από την κατεστραμμένη πατρίδα τους, Σουδάν, για τις ΗΠΑ. Αντιμέτωποι με τις δυσκολίες του δυτικού πολιτισμού, καταφέρνουν να αναπτύξουν μια δυνατή φιλία με μία παράτολμη Αμερικανίδα, η οποία αναλαμβάνει να τους βοηθήσει. Κι ενώ οι ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, τα συναισθήματα ενοχής για τον αδερφό, που έχουν αφήσει πίσω, τους κυριεύουν ολοένα και περισσότερο. Πρωταγωνιστούν οι Ρις Γουίδερσπουν, Κόρι Στολ, Σάρα Μπέικερ, Μαρία Χάουελ, Αρνολντ Οσένγκ, Γκερ Ντουάνι, Εμάνουελ Τζαλ, Κουόθ Βίελ. (ΗΠΑ/Ινδία/Κένυα, 2014, 99′)

 

«Αμέλια»

OPEN, 24.00

Εμεινε στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα πιλότος που πέταξε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Εγινε η αγαπημένη γυναίκα της Αμερικής (η θρυλική «θεά του φωτός»), γνωστή για το ατρόμητο χάρισμά της. Η πίστη της στο φλερτ με τον κίνδυνο δεν άλλαξε ποτέ. Αποτέλεσε έμπνευση για τους ανθρώπους παντού, από την Πρώτη Κυρία Ελέανορ Ρούσβελτ μέχρι τους άνδρες που τη διεκδίκησαν: τον σύζυγό της, διαφημιστή Τζορτζ Πούτναμ, και τον φίλο και εραστή της, πιλότο Τζιν Βιντάλ. Πρωταγωνιστούν οι Χίλαρι Σουάνκ, Κρίστοφερ Εκλεστον, Μία Βασικόβσκα, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ρίτσαρντ Γκιρ. (ΗΠΑ, 2009, 102′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.