Πράσινο το ντέρμπι, πιο κοντά στη Volley League γυναικών ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό της Pre League και χρειάζεται άλλη μία νίκη για να επιστρέψει στα σαλόνια της Volley League γυναικών

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στην Volley League έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 3-1 σετ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου της Pre League, με τις Πράσινες να θέλουν πλέον μία ακόμα νίκη για να σφραγίσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη τα πήγε εξαιρετικά από τη γραμμή του σερβίς και με οκτώ άσους έφτασε στη νίκη. Οι Πράσινες πήραν τα δύο πρώτα σετ εύκολα με 25-20 και 25-13, αλλά στο τρίτο η ΑΕΚ αντέδρασε και με 27-25 μείωσε σε 2-1. Στο τέταρτο σετ η απόδοση του Τριφύλλι επανήλθε σε υψηλά επίπεδα και με 25-20 σφράγισε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και με νίκη ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την άνοδο. Σε αντίθεη περίπτωση οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στον Χολαργό τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τα σετ: 25-20, 25-13, 25-27, 25-20

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.