Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή με αφορμή την επίκληση εκ μέρους του χρυσαυγίτη βουλευτή Σαχινίδη δημοσιευμάτων που έχουν στραφεί κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή του.

«Το μόνο όπλο που έχουν οι φασίστες σε όλο τον κόσμο, είναι η συκοφαντία», είπε ο κ. Δραγασάκης επισημαίνοντας στον χρυσαυγίτη βουλευτή: «Είστε υπόδικοι, κατηγορείστε ως δολοφόνοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης και έρχεσαι και πιάνεις στο στόμα σου ένα συκοφαντικό δημοσίευμα».

Ενώ σημείωσε ειρωνικά: «Όταν τελειώσει η θητεία μου θα κάνω απολογισμό και θα απολογηθώ και για τα σκάνδαλά μου για την θωρακισμένη μερσεντές του Βενιζέλου, για τον δρόμο που έγινε για μένα και για ότι για το εκατομμύριο που πήρε η κόρη μου». Ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας στον ενικό στον βουλευτή της Χ.Α. του είπε: «Είσαι ένας φτηνός συκοφάντης απλά και μόνο μπας και προκύψει κάποια βρώμα, κάποια λάσπη, για όλες τις βρωμιές που έχουν κάποιοι γράψει για μένα».