Την ήττα με 2-1 στην έδρα της ΣΠΑΛ γνώρισε η Γιουβέντους, σε ένα ματς στο οποίο παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, έχοντας στην βασική της 11άδα τον Κύπριο χαφ, Γρηγόρη Καστάνο.

Το σκορ για τους «μπιανκονέρι» άνοιξε ο Κιν στην πρώτη ευκαιρία τους στο παιχνίδι. Ο Καστάνος έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα κόντρα στο πόδι του νεαρού Ιταλού επιθετικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ΣΠΑΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 49′ ο Μπονιφάζι από κοντά με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 74ο λεπτό, με γκολ του Φλοκάρι, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μούργκια.

Η ΣΠΑΛ με αυτή τη νίκη ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την παραμονής της στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Γιουβέντους παρέμεινε στους 84 βαθμούς και θα χρειαστεί να περιμένει την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.