Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Η Καίτη παραπονιέται στον Ηλία ότι δεν βγήκαν ποτέ ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού. Ο Ηλίας, για να μην τους δει κανείς, κανονίζει να τη βγάλει για ρομαντικό δείπνο στην εξορία του Αδάμ. Η Βέλη ανακαλύπτει ότι ο Αγγελος αποφεύγει να κάνουν πράγματα μαζί και για να του αλλάξει γνώμη αποφασίζει να κάνουν μαζί γιόγκα για ζευγάρια. Η Βούλα μαθαίνει ισπανικά θεωρώντας ότι γυμνάζει το μυαλό της και ότι θα της φανούν χρήσιμα στο μαγαζί.

 

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Σάντυ. Η Νενέλα όμως με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, που έχει προλάβει και τους έχει ειδοποιήσει για την εμφάνιση των αστυνομικών, προλαβαίνει και φυγαδεύει τον Διονύση στο σπίτι του Μανώλη. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πειστεί από την Τάνια ότι δεν συμβαίνει κάτι με τον Λεωνίδα και αποφασίζει να χωρίσουν.

Ξένη ταινία

«Οι ρυθµιστές»

STAR, 23.00

Ο Ντέιβιντ, ένας ικανότατος και πολλά υποσχόμενος νέος πολιτικός, γνωρίζει τυχαία μια πανέμορφη μπαλαρίνα και την ερωτεύεται παράφορα. Τότε εμφανίζονται από το πουθενά κάποιοι μυστηριώδεις άντρες, οι οποίοι φαίνεται πως συνωμοτούν προκειμένου να τους κρατήσουν χώρια. Ο Ντέιβιντ μαθαίνει τελικά πως οι άντρες αυτοί ονομάζονται «Ρυθμιστές» και είναι απεσταλμένοι της Μοίρας με αποστολή τους να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη σχέση μεταξύ των δύο νέων, καθώς κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε τη ροή της αμερικανικής ιστορίας και όχι μόνο. Ο Ντέιβιντ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το πεπρωμένο που οι άλλοι έχουν προδιαγράψει για εκείνον ή αν θα ρισκάρει τα πάντα, αδιαφορώντας για το όποιο κόστος. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Εμιλι Μπλαντ, Λίζα Θόρεσον, Μάικλ Κέλι, Τέρενς Σταμπ, Τζον Σλέιτερι. (ΗΠΑ, 2011, 106′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.