Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 9 Απριλίου

Ελληνικές σειρές και ξένη ταινία

Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Μπορεί η τσιγκουνιά του Σάββα να θεραπεύτηκε; Μετά από ένα διάστημα που τα «συμπτώματα» είχαν ησυχάσει, η Λυδία υποψιάζεται ότι ο Σάββας όχι μόνο μετρά και τα ψιλά, αλλά λέει ψέματα κι από πάνω για να αποφύγει να ξοδέψει το παραμικρό. Η τύχη, όμως, χαμογελά στον Σάββα, που κερδίζει σε έναν διαγωνισμό ένα τριήμερο σε πολυτελές resort. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν, για να αποδείξει ότι δεν είναι τόσο τσιγκούνης, παρουσιάζει στη Λυδία το τριήμερο όχι ως δώρο που κέρδισε αλλά ως δικό του δώρο προς τη γυναίκα του.

 

«Πέτα τη φριτέζα»

ΑΝΤ1, 21.45

Η οικογενειακή επίσκεψη της Μαριέττας γίνεται την ώρα που ο «πόλεμος των μασκότ» ανάμεσα σε Λάκη και Σωκράτη μαίνεται. Ο Κίμωνας αποφασίζει να «πετάξει» την (ανεπιβεβαίωτη) είδηση ότι στο μαγαζί ενδέχεται να έρθει δοκιμαστής, με σκοπό να ενώσει τις «Λαγουδέρες». Το αποτέλεσμα όμως απέχει πολύ από τον στόχο και ο Αντρέας φτάνει στα άκρα για να κερδίσει εκείνος το αστέρι.

Ξένη ταινία

«Η γεύση της εκδίκησης»

STAR, 22.50

Ο Βίκτορ είναι το δεξί χέρι ενός άρχοντα του υποκόσμου, του Αλφόνς, ο οποίος παρακολουθεί τα μέλη της συμμορίας του να δολοφονούνται ένα προς ένα, ενώ κάποιος του στέλνει συνεχώς απειλητικά μηνύματα. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βίκτορ γνωρίζει τυχαία την Μπεατρίς, μια Γαλλίδα που ζει με τη μητέρα της σε ένα διαμέρισμα ακριβώς απέναντι από το δικό του. Η έλξη του για εκείνη αυξάνεται αλλά θα ανακαλύψει ότι η Μπεατρίς είναι ένα θύμα, που αναζητεί εκδίκηση όπως κι αυτός και χρειάζεται τη βοήθειά του. Οταν οι δύο αυτοί άνθρωποι έρθουν κοντά, θα γεννηθεί ένα σχέδιο εκδίκησης. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φάρελ, Ντομινίκ Κούπερ, Τέρενς Χάουαρντ, Αρμάντ Ασάντ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Νούμι Ράπας. (ΗΠΑ, 2013, 111′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.