Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ξένη σειρά

«Fargo» ΕΡΤ2, 22.50

Ο Μάλβο ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση εκβιασμού, η Μόλι στήνει παγίδα και ο Γκάρι σκέφτεται αν πρέπει να πει την αλήθεια. Η επιστροφή του Λέστερ στη δουλειά έχει περίπλοκες συνέπειες.

Ξένες ταινίες

«Ζωντανός θρύλος» OPEN, 21.00

Ο Ρόμπερτ Νέβιλ (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που προσπαθεί να περιορίσει έναν θανατηφόρο ιό, ο οποίος έγινε η αιτία εκατομμύρια άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ο Νέβιλ, που για έναν περίεργο λόγο δεν έχει μολυνθεί από τον ιό, είναι ο τελευταίος επιζών στη Νέα Υόρκη, ίσως και στον κόσμο, ζει μόνος του στην αμερικανική μεγαλούπολη, με μοναδική συντροφιά τον αγαπημένο του σκύλο Σαμ. Για τρία χρόνια ο Νέβιλ στέλνει συνεχώς ραδιοφωνικά μηνύματα, προσπαθώντας να βρει άλλους επιζώντες. Καμία έκκλησή του όμως δεν βρίσκει απάντηση. Μεταλλαγμένα θύματα της επιδημίας παραμονεύουν στο σκοτάδι, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του Νέβιλ και περιμένοντάς τον να κάνει το μοιραίο λάθος. Ο Νέβιλ είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας, καθώς προσπαθεί να βρει τρόπο να καταστρέψει τον ιό. (ΗΠΑ, 2007, 101′)

«Η αιχμάλωτη» STAR, 23.15

Οκτώ χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση της εννιάχρονης Κασσάνδρας έρχονται στην επιφάνεια ορισμένα στοιχεία που δείχνουν ότι η κοπέλα ενδέχεται να είναι ακόμη ζωντανή. Η αστυνομία, οι γονείς της και μέλη της τοπικής κοινωνίας θα προσπαθήσουν και πάλι να ξεδιαλύνουν το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνισή της, προκειμένου αυτή – αν πράγματι είναι ζωντανή – να καταφέρει να επιστρέψει στο οικογενειακό της περιβάλλον. Ενώ οι Αρχές διερευνούν την πιθανότητα απαγωγής της, ο πατέρας της Μάθιου, απογοητευμένος από την έλλειψη προόδου στις έρευνες αλλά και εξοργισμένος από τις υποψίες ότι εκείνος έπαιξε κάποιον ρόλο στην εξαφάνισή της, αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. (Καναδάς, 2014, 104′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.