Συνήθως μας ανοίγει την όρεξη στο πασχαλινό τραπέζι. Κι όσο ψήνεται το αρνί, περιμένοντας τσιμπολογούμε λίγες μπουκιές κοντοσούβλι, ελιές, λίγο φρέσκο τυρί και τσουγκρίζουμε στην υγειά μας!
Αυτά όταν έχουμε την πολυτέλεια της σούβλας ή του μπάρμπεκιου.
Ή μήπως όχι μόνο τότε;
Γιατί στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με το Βήμα βρίσκουμε μυστικά για να φτιάξουμε εναλλακτικό κοντοσούβλι (από μοσχάρι ή κοτόπουλο) στον φούρνο του σπιτιού μας!
Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί με «Το Βήμα της Κυριακής»