Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κερδίζοντας με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να περάσει για 3η σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης. Και τα δύο γκολ για τον Δικέφαλο (που ήταν συνολικά σε μέτρια μέρα) πέτυχε ο Λέο Μάτος, το πρώτο στο 17’ (από θέση οφσάιντ όπως φάνηκε στο ριπλέι) και το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πασχαλάκης: Ήταν θεατής σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, απλά στο τέλος χρειάστηκε να κάνει μια καλή επέμβαση.

Βαρέλα: Δεν είχε προβλήματα καθώς η άμυνα του ΠΑΟΚ δε δέχθηκε μεγάλη πίεση. Είχε συνολικά ένα μάλλον εύκολο βράδυ.

Ίνγκασον: Ακόμη δεν πατάει τόσο καλά και του λείπει η σιγουριά. Είναι καλός παίκτης, αλλά εκτός ρυθμού αγώνων και όταν μπαίνει να παίξει μοιάζει να έχει το άγχος να δείξει την αξία του.

Γιαννούλης: Βγήκε μπροστά, έπαιξε όλη την αριστερή πλευρά, αλλά οι προσπάθειές του ήταν ημιτελείς. Χρειάζεται βελτίωση και να μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες του.

Μάτος: Έβαλε τη σφραγίδα του στο παιχνίδι πετυχαίνοντας και δύο γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ! Συνολικά είχε θετική παρουσία με αρκετές προωθήσεις.

Κάνιας: Δεν ξεκίνησε καλά, καθώς ήταν μόλις το πρώτο ματς μέσα στο 2019 που ξεκίνησε βασικός, αλλά όσο κυλούσε το παιχνίδι βρήκε τα πατήματά του. Συνολικά είχε θετική παρουσία.

Μίσιτς: Έκανε καλό ματς. Είχε σιγουριά, μοίρασε το παιχνίδι, πέρασε κάθετες πάσες και ήταν αρκετά δημιουργικός, κάτι που δείχνει ότι είναι ένα από τα ατού του. Έχει να δώσει πολλά περισσότερα.

Μπίσεσβαρ: Ήταν σε μέτρια μέρα όπως οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ. Έλειψαν οι καλές εμπνεύσεις και τα σωστά τελειώματα που είχε σε άλλα ματς.

Ζαμπά: Άλλη μια μέτρια εμφάνιση για τον νεαρό Βραζιλιάνο ο οποίος είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Το τελευταίο καιρό δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του, αλλά ξέρουμε ότι το ταβάνι του είναι πολύ ψηλά.

Βιεϊρίνια: Αυτή τη φορά έπαιξε δεξί εξτρέμ και είχε θετική παρουσία, χωρίς να πιάσει πάντως τοπ απόδοση. Φέτος, ειδικά μέσα στο 2019 έχει κάνει πολύ καλύτερα ματς.

Άκπομ: Ήταν πιο φλύαρος από άλλα ματς αλλά συνολικά είχε θετική παρουσία, παρότι δεν έγινε ουσιαστικά απειλητικός για την εστία του Αστέρα. Δίνει πολλά πράγματα και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, βοηθώντας στην καλή αμυντική λειτουργία.

Ελ Καντουρί: Μπήκε στο 65’ στη θέση του Λέο Ζαμπά. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν έκανε και κάτι ιδιαίτερο.

Σάκχοφ: Μπήκε στο 73’ στη θέση του Κάνιας. Είχε θετική παρουσία στη μεσαία γραμμή.

Σφιντέρσκι: Μπήκε στο 82’ στη θέση του Βιεϊρίνια. Έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.