Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Ο θάνατος της Πιλάρ ταράζει τον Νικόλα που συνειδητοποιεί πως αυτό το κύκλωμα δεν χάνει χρόνο και κλείνει άμεσα τα στόματα των ανθρώπων που το απειλούν. Ο Χάρης γνωρίζει την Ειρήνη και παθαίνει σοκ. Ο Παύλος ανακοινώνει στις κόρες του πως αυτός και η Μάρθα χωρίζουν, εκείνες όμως δεν το παίρνουν σοβαρά. Ο Σέκερης μαθαίνει πως η φωτογραφία που έδειχνε την Αμαλία με έναν άλλον άντρα ήταν προϊόν φωτομοντάζ και της ζητά συγνώμη. Ο Ορφέας προσπαθεί να δελεάσει τον Αντώνη και να του αλλάξει γνώμη σχετικά με το σχέδιο απόδρασης.

Ξένες ταινίες

«Χωρίς µέτρο»

ANT1, 22.45

Η κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου δεν είναι εύκολη υπόθεση άπαξ και σπουδάζεις μουσική στο Ωδείο Σέφερ της Νέας Υόρκης με εκπαιδευτή κάποιον σαν τον Τέρενς Φλέτσερ (Τζ. Κ. Σίμονς). Ο Φλέτσερ θα βγάλει το λάδι σε έναν ταλαντούχο νεαρό ντράμερ (Μάιλς Τέλερ), αλλά μήπως η σαδιστική καταπίεσή του αποθαρρύνει τον μαθητή; Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για τον Σίμονς και η ταινία που έκανε μεγάλο όνομα στη σκηνοθεσία τον Ντέμιαν Σαζέλ («La La Land»). (ΗΠΑ, 2014, 101′)

«Οι κυνηγοί»

STAR, 22.50

Οκτώ άγνωστοι, μισθοφόροι, στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων, κατάδικοι, νονοί μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών, μέλη της Yakuza και ένας γιατρός με μυστηριώδες παρελθόν, πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό πάνω στην επιφάνεια μιας άγνωστης ζούγκλας. Εκεί, θα διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι αποτελούν τα «θηράματα» σε ένα τεράστιο προσομοιωτή κυνηγιού και έρχονται αντιμέτωποι με ένα τεχνολογικά ανώτερο εξωγήινο πλάσμα. Πρωταγωνιστούν οι Ντάνι Τρέγιο, Αντριεν Μπρόντι, Τόφερ Γκρέις, Λόρενς Φίσμπερν, Αλις Μπράγκα, Ντέρεκ Μέαρς. (ΗΠΑ, 2010, 99′)