Εκλεκτά ελληνικά προϊόντα σε μια έκθεση

Η 3η Gourmet Exhibition πραγματοποιείται στις 6, 7 και 8 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

80 παραγωγοί τυποποιημένων προϊόντων από κάθε μεριά της Ελλάδας συμμετέχουν στην 3η Gourmet Exhibition που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες (καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας), θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στις 48 παράλληλες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα.

Ανάμεσα τους:

-Γευσιγνωσίες εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων και ελιών στο Olive Bar.

– Δοκιμές μελιών, ροφημάτων σοκολατών, παγωτών, τουρσιών και άλλων προϊόντων της έκθεσης στo Deli Bar.

– Σεμινάρια με διάφορα θέματα, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση.

Κορυφαίο γεγονός, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Βραβεία Κοινού οι επισκέπτες βαθμολογούν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3rd Gourmet Exhibition, ενώ στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας αξιολογούν και βραβεύουν τα καλύτερα προϊόντα την Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ’.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.gourmetexhibition.com

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.