Ο Δώνης είδε μετά από καιρό την ομάδα του να παίρνει μια νίκη. Και συγκεκριμένα μια εκτός έδρας νίκη. Κάτι που δεν είναι το… φόρτε του φετινού Παναθηναϊκού.

Ήρθε μάλιστα με καλές εμφανίσεις από παίκτες που είχαν καιρό να σκοράρουν και να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους  γεγονός που χαροποίησε τον τεχνικό του τριφυλλιού. Δεν παρέλειψε ωστόσο να αφήσει τις αιχμές του για κάποια από τα λάθη του διαιτητή Φωτιάδη, που οδήγησαν σε ένα ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Δώνης:

«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε γιατί δεν ξέρουμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε διάθεση, προσπαθήσαμε πολύ και τα παιδιά που πήραν την ευκαιρία έδειξαν ότι την άξιζαν και ότι πρέπει να πάρουν και άλλες. Είναι σημαντικό ότι σε μια δύσκολη σεζόν, πετύχαμε κάποιους από τους στόχους μας».

Για τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν διαμαρτύρομαι γενικά για την διαιτησία. Διαμαρτύρομαι γιατί υπάρχουν φάσεις που είναι απλές και εύκολες και δεν γίνεται να γίνονται λάθη. Όταν κάποιες τέτοιες φάσεις γίνονται μπροστά σου είναι λογικό να θυμώνεις».

Για το μείζον θέμα της αδειοδότησης τόνισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω ούτε για τους φακέλους, ούτε για την άδεια. Από αυτά που μου μεταφέρονται όμως όλα πηγαίνουν καλά».