Αλλού γι’ αλλού ο Γκεστράνιους (vid)

Στο 63’ ο Γκεστράνιους δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ του Μπουσούλατζιτς στον Φορτούνη, ενώ στη συνέχεια ο Χατζηισαΐας πάτησε στο κεφάλι τον αρχηγό των Πειραιωτών, αλλά και πάλι δεν… συγκινήθηκε.

Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει τα σφυρίγματα του Ματίας Γκεστράνιους στον αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Φινλανδός ρέφερι έχει χάσει πάρα πολλές φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που έχει εξοργίσει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες των Πειραιωτών.

Στο 63’ ο Φορτούνης προσπάθησε να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς τον ανέτρεψε πεντακάθαρα, αλλά ο Σκανδιναβός διαιτητής έκλεισε τα μάτια και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στην εξέλιξη της φάσης μάλιστα ο Χατζηισαΐας πάτησε στο κεφάλι τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά και πάλι ο Ματίας Γκεστράνιους δεν συγκινήθηκε.

Αλλεπάλληλα λάθη από τον Φινλανδό διαιτητή, που έχει κάνει έξαλλο τον Πορτογάλο προπονητή, τους παίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.