Πρωτάθληµα SUPER LEAGUE

Ξάνθη – ΠΑΟΚ

ΕΡΤ1, 19.00

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

ΕΡΤ2, 20.00

Ο Μέρντοχ προσπαθεί να παγιδεύσει έναν γυναικά κομψευόμενο εγκληματία, του οποίου οι ερωτικές συναντήσεις κλιμακώνονται σε φόνο.

Ελληνική ταινία

«Forget me not»

ΕΡΤ2, 23.45

Ο Aλεξ βρίσκεται πολύ καιρό στη Νέα Ορλεάνη, όπου ζει μια ζωή χωρίς σκοπό, αλλά και χωρίς να κάνει κάτι να ξεφύγει απ’ αυτήν. Στην Ελλάδα τον περιμένει η Δάφνη, η αγαπημένη του, που του είναι μεν αφοσιωμένη, αλλά τον ενημερώνει πως κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει να επιστρέψει. Μια μέρα ο Aλεξ δέχεται μια κλήση για δουλειά και αποφασίζει να τη δεχτεί. Από εκεί ξεκινά ένα ταξίδι, με προορισμό την Αλάσκα και μετά τον Βερίγγειο Πορθμό, που δίνει αφορμή για προβληματισμό και συζητήσεις. Η μοναξιά είναι το κυρίαρχο στοιχείο μαζί με τον χρόνο, που στον Βορρά αλλάζει η αίσθησή του, καθώς οι ρυθμοί γίνονται πιο νωχελικοί. Η Δάφνη ξεκινά το δικό της μακρινό ταξίδι, καθώς αποφασίζει να πάει να τον βρει. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στάνκογλου, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, Ηλίας Μωραΐτης, Θορ Γκούκερ, Μάικλ Χίλερ, Ματ Τούνσεθ, Μπρία Χόμπγκουντ, Αλτινάι Μπουρίνα. (Ελλάδα/ΗΠΑ, 2014, 102′)

Ξένη ταινία

«Ο εκλεκτός της νύχτας»

ALPHA, 24.00

Οταν ο Ρόι Τόμλιν διαπιστώνει ότι ο γιος του, Αλτον, διαθέτει ειδικές υπερφυσικές δυνάμεις που μπορεί να έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες για την ανθρωπότητα, θα προσπαθήσει να τον φυγαδεύσει από τη χώρα. Στόχος του είναι να γλιτώσουν από τον ασφυκτικό κλοιό της κυβέρνησης, αλλά και μιας θρησκευτικής σέχτας που σε κάθε περίπτωση θα ήθελαν τον Αλτον υποχείριο στις φιλοδοξίες τους. Σύντομα, το ανθρωποκυνηγητό εναντίον τους κλιμακώνεται, αναγκάζοντας τον Ρόι να αναλάβει κάποια ρίσκα. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Σάνον, Τζόελ Ετζερτον, Κίρστεν Ντανστ, Ανταμ Ντράιβερ, Τζάντεν Λίμπερερ, Σαμ Σέπαρντ. (ΗΠΑ/Ελλάδα, 2016, 102′)