Ελληνική σειρά

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Ο Παύλος βγαίνει από το νοσοκομείο ενώ η Ελενα αποφασίζει να πει την αλήθεια και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που τη βαραίνουν. Θα δεχτεί ο εισαγγελέας να την αποφυλακίσει μέχρι τη δίκη; Ο Γιάνναρης κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για τη δολοφονία του Φώτη. Μετά τη μεγάλη αναταραχή, η Ελενα και η οικογένειά της προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους. Η στιγμή της συνάντησης Ελενας – Παύλου φτάνει και η Ελενα κάνει σε εκείνον και τη Δανάη μια απρόσμενη πρόταση.

Ταινία κινουµένων σχεδίων

«Ο καλόσαυρος»

ALPHA, 21.40

Σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί από τη φυσική καταστροφή, ο νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Αρλο ζει με την οικογένειά του φροντίζοντας τη φάρμα τους. Η ζωή του δυσκολεύει απότομα όταν ξαφνικά χάνει τον πατέρα του. Σύντομα, ωστόσο, θα γνωρίσει τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων, και θα αναπτύξουν μια δυνατή φιλία. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια, όπου ο Αρλο θα πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, αν θέλει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του, αλλά και την πραγματική του αξία. (ΗΠΑ, 2015, 83′)

Ξένη ταινία

«My super ex-girlfriend»

OPEN, 20.00

Ο Ματ Σόντερς είναι ένας τυπικός μοναχικός και ντροπαλός Νεοϋορκέζος. Oταν μια μέρα όμως σώσει την τσάντα της Τζένι από κλοπή, γίνεται ο ήρωάς της και το αγόρι της. Η Τζένι όμως δεν είναι μια απλή κοπέλα και του αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι η υπερηρωίδα G – Girl! Oταν εκείνη αρχίσει να γίνεται ζηλιάρα και κτητική, ο Ματ θα στραφεί στη γλυκιά και περισσότερο ανθρώπινη συνάδελφό του και θα τη χωρίσει κάνοντάς την πυρ και μανία. Πρωταγωνιστούν οι Ούμα Θέρμαν, Λουκ Γουίλσον, Αννα Φάρις. (ΗΠΑ, 2006, 87′)