To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση µου»

ALPHA, 20.00

Ο Αχιλλέας συνέρχεται, ενώ η Ρενάτα λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα από τη Βασιλίνα και αποφασίζει να βρει επιτέλους ποιος φταίει για την αποβολή της. Ο Δαμιανός προσπαθεί να διώξει τη Φαίη από τη Sofo, ενώ η Ισμήνη και ο Μίμης χωρίζουν οριστικά. Η Βάνα και η Σύλβια παλεύουν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν τον Ζούβα να μην καταδώσει τη Ζαφειρία στον Χρηστόγιαλο. Ο Βλάσης βάζει με τον Αντρέα ένα στοίχημα που κινδυνεύει να αλλάξει τα πάντα.

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Η Στέλλα μετά το σοκ της αγκαλιάς Μανώλη – Σάντυ, ζητάει εξηγήσεις. Ο Μανώλης και η Σάντυ της λένε ότι δεν είναι τίποτα πονηρό αυτό που είδε και ότι απλά χάρηκαν που η Σάντυ έκλεισε μια τόσο μεγάλη δουλειά χάρη στη φίλη της, την Εβελίνα. Η Στέλλα θα δείξει ότι πείθεται αλλά στο μυαλό της έχει ήδη οργανώσει σχέδιο μάχης και έτσι καλεί τη Σάντυ και την οικογένειά της στο σπίτι του Μανώλη για να τους κάνει το τραπέζι. Εκεί θα βρεθούν όλοι με όλους.

Ξένη ταινία

«Ο λογιστής»

STAR, 22.50

O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο και κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Τη στιγμή που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ρέι Κινγκ προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κρίστιαν δεν φαντάζεται την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Καθώς ο Κρίστιαν πλησιάζει την αλήθεια, ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται. Πρωταγωνιστούν οι Μπεν Αφλεκ, Αννα Κέντρικ, Τζέι-Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου, Μέρι Κραφτ. (ΗΠΑ, 2016, 117′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.