To vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ANT1, 18.30

Η Κάτια αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι η Μαρίνα έχει πάρε-δώσε με τον Γιάννη. Φοβάται ότι κινδυνεύει και πρέπει να εμποδίσει τα σχέδιά της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ξενυχτάει με τον Γιάννη κάθε βράδυ στο μπαρ για να βρει στοιχεία να τον ενοχοποιήσει, αλλά εκείνος ξέρει να ξεφεύγει. Ο Φώτης την παρακαλεί να σταματήσει αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ επικίνδυνο γι’ αυτήν, αλλά μάταια. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη.

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Ο Αγγελος μην ξέροντας πώς να διαχειριστεί τις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων στο σουβλατζίδικο, ακολουθεί τις συμβουλές της Βέλης. O Ηλίας μαθαίνει ότι η Καίτη θα πάει στον γυναικολόγο και αποφασίζει να τη συνοδέψει. Ο Μηνάς και η Βούλα είναι πολύ αναστατωμένοι με το νέο πως έχει εξαφανιστεί ο φίλος τους ο Φατυλόπουλος και η στάση της Φρόσως, της γυναίκας του, τους φαίνεται πολύ ύποπτη.

Ξένη ταινία

«Ο νόµος της σιωπής»

STAR, 23.00

Ο 19χρονος Τζέι Αρ καταλήγει στη φυλακή για ένα μικρό παράπτωμα εξαιτίας του νευρικού χαρακτήρα του και γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής στη φυλακή. Ο Μπρένταν, ο οποίος για πολλούς θεωρείται ο πιο επικίνδυνος άντρας στην Αυστραλία, θα πάρει υπό την προστασία του τον νεαρό και τον υποχρεώνει να τον βοηθήσει να σχεδιάσουν μαζί την απόδρασή τους.

Ο Τζέι Αρ γίνεται μέλος της συμμορίας του Μπρένταν και του υπόσχονται αμύθητο πλούτο αλλά σύντομα ο νεαρός θα συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και αρχίζει να αμφισβητεί αν μπορεί να εμπιστευθεί τον προστάτη του. Πρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μπρένταν Κέρκβλιετ, Μπρέντον Θουάιτς, Αλίσια Βικάντερ, Γκέοφ Κέλσο, Τζάσεκ Κόμαν, Ματ Ναμπλ, Πίτερ Νιβς, Τομ Μπαντζ. (Αυστραλία/Αγγλία/Καναδάς, 2014, 99′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.