Ο ένατος Ταραντίνο – Δείτε το τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» («Once upon a time in Hollywood»), ένατης του Αμερικανού σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο και όπως όλες του, πολλά υποσχόμενης.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» («Once upon a time in Hollywood»), ένατης του Αμερικανού σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο και όπως όλες του, πολλά υποσχόμενης.

Αυτή την φορά ο Ταραντίνο, γνωστός για την αστείρευτη κινηματογραφοφιλία του «επισκέπτεται» το Λος Άντζελες του 1969, μιας παράξενης εποχής όπου στο Χόλιγουντ και όχι μόνον, όλα μοιάζουν να αλλάζουν.

Κεντρικοί ήρωες της ταινίας ένας διάσημος τηλεοπτικός αστέρας, ο Ρικ Ντάλτον (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) και ο Κλιφ Μπουθ (Μπραντ Πιτ), επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», ο οποίος εκτελεί χρέη κασκαντέρ του πρώτου.

Οι δύο άντρες θα βρεθούν εγκλωβισμένοι σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν. Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, «φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο καστ και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Hollywood.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία των Πιτ και Ντι Κάπριο με τον Ταραντίνο ως σκηνοθέτη, μετά τις ταινίες «Αδωξη μπάσταρδη» και «Τζάνγκο ο τιμωρός» αντιστοίχως.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Μάργκο Ρόμπι, Αλ Πατσίνο, Τιμ Ροθ, Μάικλ μάντσεν αλλά και ο Λιούκ Πέρι που πέθανε προσφάτως σε ηλικία

Στις ελληνικές αίθουσες θα αρχίσει να παίζεται από τις 22 Αυγούστου σε διανομή Feelgood Entertainment.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.