Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο πόλο

Τεράστιας σημασίας νίκη για την πρόκριση στο Final-8 του Champions League πήρε ο Ολυμπιακός, με 11-10 επί της Ζόλνοκ! Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-5, όμως με εξαιρετικές άμυνες και μεγάλα γκολ ανέτρεψαν το σκηνικό και πήραν μια νίκη «κλειδί» επί της βασικού αντιπάλου του για την πρόκριση στη διοργάνωση του Ανόβερο.

Νίκη… μισή πρόκριση στο Final-8 του Champions League πήρε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε εντός έδρας της Ζόλνοκ με 11-10! Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-5, όμως με εξαιρετικές άμυνες και μεγάλα γκολ ανέτρεψαν το σκηνικό και πήραν μια νίκη «κλειδί» επί της βασικού αντιπάλου του για την πρόκριση στη διοργάνωση του Ανόβερο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γενηδουνιά, όμως στη συνέχεια η ελληνική ομάδα τα βρήκε… σκούρα. Κάτι η καλή άμυνα των Ούγγρων, κάτι η αδυναμία των ερυθρόλευκων να εκμεταλλευθούν τον παίκτη παραπάνω (1/6 μέχρι τα μέσα στου 2ου οκταλέπτου), έφεραν την Ζόλνοκ στο +3 (2-5).
Στα τέλη του οκταλέπτου όμως η κατάσταση άλλαξε. Ο Ολυμπιακός «έσφιξε» την άμυνα του και παράλληλα άρχισε να γίνεται πιο αποτελεσματικός στον παίκτη παραπάνω. Γενηδουνιάς, Γούνας,Ομπράντοβιτς και Μουρίκης έδιναν επιθετικές λύσεις και έτσι ο Ολυμπιακός «ψαλίδισε» τη διαφορά, ακολουθώντας κατά.. πόδας (5-5 ημίχρονο, 7-7) τους φιλοξενούμενους.
Μάλιστα ο Ολυμπιακός κατάφερε να προσπεράσει για πρώτη φορά στο ματς (μετά 1-0 στην αρχή) στην εκπνοή του τρίτου οκταλέπτου με ένα εντυπωσιακό buzzer beater του Γούνα (9-8).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.