Ξένη σειρά

«Taboo»

ΕΡΤ2, 22.30

Το παλάτι προβαίνει σε μια ύπουλη κίνηση και η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών, για δικούς της λόγους, συμβάλλει σε αυτό το σχέδιο συνωμοσίας. Το Λονδίνο κλείνει σιγά-σιγά τις πόρτες του στον Τζέιμς και εκείνος θα χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέσα για να σώσει την επιχείρησή του. Στο μεταξύ, η Λόρνα, η χήρα του πατέρα του, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν αποτελεί αδύναμο κρίκο. Ο Τζέιμς προσλαμβάνει στην εταιρεία έναν διεφθαρμένο χημικό, τον Τσόμλι, και κάποια κρυμμένα μυστικά πυροδοτούν ακόμη περισσότερο την ίντριγκα και τη βία.

Ελληνική σειρά

«Πέτα τη φριτέζα»

ΑΝΤ1, 21.45

Ο Κίμωνας συγκρατεί με το ζόρι τον Φίλιππο από το να αποκαλύψει τα πάντα στον Αντρέα και του εξηγεί την κατάσταση. Ο Μένιος έχει βαλθεί να τρελάνει με τη συμπεριφορά του τη Θάλεια και η κατάσταση ανατρέπεται ανέλπιστα. Παράλληλα η Φάλον δοκιμάζει, με τη βοήθεια του Λάκη, ανορθόδοξα μέσα για να κερδίσει τον Αντρέα και άθελά της πέφτει σε μεγάλη παγίδα της τύχης. Το πιάτο-έμπνευση του Αντρέα αποδεικνύεται πιάτο-παρωδία και η φήμη του Κίμωνα πλήττεται για πολλοστή φορά.

Ξένη ταινία

«Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού 3»

STAR, 23.00

Ο Γούρι Μπόικα, ο άλλοτε παλαιστής θρύλος των φυλακών, είναι πλέον σοβαρά τραυματισμένος στο γόνατο. Εχει πέσει τόσο χαμηλά που το μόνο που του αναθέτουν είναι να καθαρίζει. Οταν όμως ένα νέο διεθνές τουρνουά πάλης για τροφίμους φυλακών ξεκίνησε, προσελκύοντας τους καλύτερους παλαιστές από τις φυλακές όλου του κόσμου, ο Μπόικα θα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του. Ωστόσο, οι πραγματικοί του αντίπαλοι είναι αυτοί που διοργανώνουν το τουρνουά, με απώτερο σκοπό την επίτευξη εύκολου, γρήγορου και παράνομου χρήματος. Πρωταγωνιστούν οι Σκοτ Αντκινς, Μικέλ Σάνον Τζένκινς, Μαρκ Ιβανίρ. (ΗΠΑ, 2010, 89′)