Πρωτάθληµα Super league

Παναιτωλικός – Πανιώνιος

ΕΡΤ1, 19.00

Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα» ΑΝΤ1, 18.30

Τα περιθώρια για τον Κωστή στενεύουν, καθώς η Αλίκη καταθέτει στοιχεία εναντίον του και πλέον θεωρείται ο Νο 1 ύποπτος για την εξαφάνιση της Eλλης. Οι άντρες που έχει βάλει η Κάτια να παρακολουθούν τη Σοφία καταφέρνουν και την τρομάζουν για τα καλά. Η Eλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει, αλλά οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν.

Ξένες ταινίες

«Ο λαβύρινθος: Πύρινες δοκιµασίες»

OPEN, 21.00

Ο Τόμας και οι σύντροφοί του έχουν βγει πια από τον εφιαλτικό Λαβύρινθο. Oσο φιλόξενοι και περιποιητικοί κι αν είναι οι άνδρες που τους περισυνέλεξαν μετά την απόδρασή τους, ο Τόμας δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη τις αμφιβολίες του σχετικά με τα αληθινά τους κίνητρα. Σιγά-σιγά εκείνος και οι φίλοι του συνειδητοποιούν ότι ο έξω κόσμος κρέμεται από μια κλωστή και ότι μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο περιμένει όλους όσοι μείνουν πίσω. Πρωταγωνιστούν οι Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κάια Σκοντελάριο, Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ. (ΗΠΑ, 2015, 120′)

«Αδίστακτα πρόσωπα»

ALPHA, 00.10

Ο πράκτορας του FBI Σον Aρτσερ (Τζον Τραβόλτα) προσπαθεί να εντοπίσει μια βόμβα που έχει τοποθετήσει σε άγνωστο σημείο του Λος Aντζελες ο τρομοκράτης Κάστορ Τρόι (Νίκολας Κέιτζ), τον οποίο προσπαθεί εδώ και χρόνια να συλλάβει. Μετά την ενέδρα που έστησε σε αυτόν και στον αδελφό του, ο Κάστορ Τρόι θα πέσει σε κώμα χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται η βόμβα είναι ο αδελφός του Πόλαξ. Ο Σον θα προβεί σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση που θα του επιτρέψει να «αποκτήσει» το πρόσωπο του Κάστορ πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεγελάσει τον Πόλαξ, για να του αποσπάσει το ακριβές σημείο της βόμβας. (ΗΠΑ, 1997, 129)