Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ΑLPHA, 21.00

Στον Πύργο έχει αρχίσει να ακούγεται ότι η Καίτη είναι έγκυος και ο Ηλίας παθαίνει πανικό. Το σχόλιο ενός κομμωτή κάνει τον Αγγελο να ανησυχεί ξαφνικά ότι του πέφτουν τα μαλλιά και τη Βέλη να καραφλιάσει απ’ τους παραλογισμούς του. Ενα τηλεφώνημα πως η κυρία Σοφία προκάλεσε τροχαίο αναστατώνει τον Μπάμπη. Η Ξένια σώζει την κατάσταση, γιατί καταλαβαίνει πως αυτός που τηλεφώνησε είναι απατεώνας και θέλει λεφτά. Η Βούλα προσπαθεί να το σκάσει και να πάει στον Πειραιά λόγω ενός προαισθήματος για τη φίλη της τη Μαίρη που έχει εξαφανιστεί.

 

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Μια ρομαντική νυχτερινή βόλτα και ένα πρόβλημα στον καυστήρα θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη με τη Σάντυ. Ομως, η Στέλλα θα βρει στο πρόσωπο της Ρόζας έναν απρόσμενο σύμμαχο για να τους απομακρύνει πάλι. Ο Κωνσταντίνος γνωρίζει πώς είναι η νυχτερινή ζωή στη νέα γειτονιά της Τάνιας, η οποία συνεχίζει να δέχεται το στενό μαρκάρισμα από τον Λεωνίδα. Η επόμενη μέρα θα ξεκινήσει με μια μυστηριώδη εξαφάνιση.

Ξένη ταινία

«33 ψυχές»

STAR, 23.00

Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία των 33 χιλιανών μεταλλωρύχων που παρέμειναν εγκλωβισμένοι 700 μέτρα κάτω από το έδαφος επί 69 ημέρες, μετά την κατάρρευση του μεταλλωρυχείου στο Σαν Χοσέ. Παράλληλα μας μεταφέρει, για πρώτη φορά, τα όσα συνέβησαν μέσα στο μεταλλωρυχείο, καταγράφει το χρονικό της καταστροφής και παρακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να προσεγγίσουν τους 33 μεταλλωρύχους και να τους απεγκλωβίσουν. Παίζουν οι Αντόνιο Μπαντέρας, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Ζιλιέτ Μπινός, Μάριος Κασάς, Λου Ντάιαμοντ Φίλιπς, Ροντρίγκο Σαντόρο, Γκάμπριελ Μπερν, Τζέιμς Μπρόλιν, Κέιτ Ντελ Καστίγιο, Ναόμι Σκοτ. (Χιλή/ΗΠΑ, 2015, 121′)