Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Ο Κωστής λέει στην Κάτια πως αυτός απήγαγε την Ελλη με σκοπό να του ομολογήσει η ίδια πού είναι η Ελπίδα. Η Κάτια υποψιάζεται πως πίσω από την απαγωγή της Ελλης κρύβεται η Μαρίνα και βάζει τον Αντρέα να την παρακολουθεί. Παράλληλα, ο Σταύρος προσπαθεί να πείσει τη Λίλιαν ότι η σχέση του με τη Ρένα είναι συναδελφική. Ο Μιχάλης ομολογεί στη Μαρίνα ότι την αγαπάει ακόμα, ενώ η Μάρθα ανακαλύπτει κάτι για τον Φώτη που την τρομάζει.

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Η Λυδία και η Αντωνία είναι έξαλλες πάλι με την Αλεξάνδρα. Ως πότε θα υποφέρουν; Ως πότε πια θα την ανέχονται; Ωσπου να γεράσουν; Και τότε εκείνες τι θα κάνουν; Η φαντασία τους αρχίζει να οργιάζει. Λυδία και Αντωνία συμμαχούν, έστω και μόνο στο μυαλό τους, σε ένα επεισόδιο για βαθιές επιθυμίες και βαθιά γεράματα. Δηλητηριασμένα φαγητά, φρένα που δεν πιάνουν και πισώπλατα χτυπήματα είναι λίγα μόνο απ’ όσα οραματίζονται. Θα καταφέρουν άραγε, έστω και στα 80 τους, με μπαστούνια και μασέλες, να απαλλαγούν από την Αλεξάνδρα ή ούτε στη φαντασία δεν κερδίζεται αυτή η μάχη;

Ξένη ταινία

«Ο δρόµος της ύαινας»

STAR, 23.00

Σε μια από τις πιο απομακρυσμένες και επικίνδυνες περιοχές του Αφγανιστάν, οι άνδρες μιας διμοιρίας του αμερικανικού στρατού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους προκειμένου να κατασκευαστεί ένας δρόμος που θα τους οδηγήσει βαθιά μέσα στο εχθρικό έδαφος. Τρεις διαφορετικοί άνδρες, τρεις διαφορετικοί κόσμοι, τρεις διαφορετικοί πόλεμοι: εκδοχές των σύγχρονων αναμετρήσεων, σ’ έναν ομιχλώδη κόσμο εύπλαστης ηθικής, όπου τίποτα δεν είναι ό,τι φαίνεται. Πρωταγωνιστούν οι Ρόσιφ Σάδερλαντ, Αλαν Χάκο, Ντέιβιντ Ρίτσμοντ-Πεκ, Καρλ Κάμπελ. (Καναδάς, 2015, 110′)