Σε ένα μεγάλο αφιέρωμα οι σεφ του Γευσιγνώστη μας προτείνουν πρωτότυπες και κλασσικές συνταγές για τα Κούλουμα.
Πώς φτιάχνουμε τα μύδια ντολμά;
Μπορούμε να κάνουμε ταραμοσαλάτα ή λαγάνα με ταχίνι;
Ποια νηστίσιμα … κεφτεδάκια ταιριάζουν με τα υπόλοιπα εδέσματα της Καθαρής Δευτέρας;
Τι προσθέτουμε στο χούμους που του δίνει μοναδική γεύση;
Τις απαντήσεις θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου με το Βήμα της Κυριακής.