Ελληνικές σειρές

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Η Νενέλα, ταραγμένη επειδή πιστεύει ότι τους κάνουν πάλι κατάσχεση, θα πάρει έντρομη τηλέφωνο τη Σάντυ, η οποία θα τρέξει αμέσως μαζί με τον Μανώλη στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Μόλις όμως φτάσουν εκεί, θα καταλάβουν ότι πρόκειται για το «ψάρμπεκιου», το ιδιαίτερο μπάρμπεκιου με ψάρια που έχει διοργανώσει ο Κοσμάς για να υποδεχθούν επίσημα την οικογένεια Αγραφιώτη στη γειτονιά τους. Το ψάρμπεκιου θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο γλέντι, το οποίο θα σταθεί αφορμή για να δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις και απρόοπτες καταστάσεις.

«Η ζωή εν τάφω»

ΕΡΤ1, 22.00

Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Αντώνη προτού φύγει για το μέτωπο. Ωστόσο το δρομολόγιο του πλοίου ματαιώνεται λόγω του καιρού και έτσι χάνει μια τελευταία ευκαιρία να τον δει. Στο καφενείο του λιμανιού θα συναντήσει τον Ιωνα, συμφοιτητή και φίλο του Αντώνη, που της προτείνει να βρεθούν μια από τις επόμενες μέρες, αλλά η Μυρσίνη δεν δείχνει να συμμερίζεται το ενδιαφέρον του.

Ξένη ταινία

«Μπάτσοι από τον πάγκο»

ΣΚΑΪ, 21.00

Οι ντετέκτιβ Κρίστοφερ Ντάνσον και Πι-Κέι Χάισμιθ είναι οι πιο ικανοί και αγαπητοί μπάτσοι στη Νέα Υόρκη. Λίγα γραφεία πίσω από τα δικά τους κάθονται οι Αλεν Γκαμπλ και Τέρι Χόιτζ, οι οποίοι δεν ανήκουν στους ήρωες, είναι από τους «άλλους τύπους». Ωστόσο για κάθε μπάτσο εμφανίζεται κάποια μέρα η ευκαιρία να αναδειχθεί. Ετσι οι Γκαμπλ και Χόιτζ αναλαμβάνουν μια φαινομενικά απλή υπόθεση, με την οποία κανένας άλλος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί, η οποία όμως μπορεί να αποδειχθεί το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της Νέας Υόρκης. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Γουίλ Φερέλ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ντουέιν Τζόνσον, Εύα Μέντες, Μάικλ Κίτον, Λίντσεϊ Σλόαν, Ρέι Στίβενσον. (ΗΠΑ, 2010, 107′)