Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Ρένα νιώθει άσχημα για το φιλί με τον Σταύρο. Ο Δημήτρης έρχεται κοντά με τη Ρία, μετά την κοινή τους έξοδο με τα εγγόνια τους. Η Ελλη έχει έναν ακόμα καβγά με τον Κωστή και τον απειλεί πως αν δεν σταματήσει να βλέπει τη Λίλιαν, θα δώσει τη Μαρίνα στην αστυνομία. Η Μαρίνα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Μιχάλης υπέγραψε το διαζύγιο. Η Μάρθα λέει στον Φώτη πως η Μαρίνα δεν πρέπει να μάθει πως ο Πέτρος δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

 

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Με αφορμή έναν νέο «φιλοξενούμενο» στον ξενώνα, η Βέλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Aγγελο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να υιοθετήσουν ένα σκυλί. Η Ξένια όταν βλέπει τον Γιωργάκη που κάνει μαθήματα τένις ξεσηκώνει τον Μπάμπη να κάνουν κι αυτοί. Ο Ηλίας μαθαίνει ότι επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε μια έφοδο και αποφασίζει να κάνει μαθήματα αυτοάμυνας.

Ξένη ταινία

«Αυτόπτης µάρτυρας»

STAR, 23.00

Ο ντετέκτιβ Γκάλμπαν βρίσκει τον συνάδελφό του ντετέκτιβ Κούλεν δολοφονημένο σε έναν σταθμό του μετρό. Στην πορεία των ερευνών του για την ανεύρεση των δολοφόνων, ο Γκάλμπαν συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κάλεν ήταν αναμεμειγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και τη διαφθορά στο εσωτερικό του αστυνομικού τμήματος. Η Τζανίν, η γυναίκα του Κάλεν, προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει τις έρευνες καθώς όσο προχωρεί τόσο περισσότεροι άνθρωποι, που είχαν σχέση με τον Κάλεν, βρίσκονται νεκροί. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Γκάλβαν είναι η Ιζαμπέλ, μια νεαρή κοπέλα η οποία ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες από το παρελθόν. Πρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς, Ανα Ντε Αρμας, Κρίστοφερ Μακ Ντόναλντ, Μίρα Σορβίνο. (ΗΠΑ, 2016, 90′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.