Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Ρένα νιώθει άσχημα για το φιλί με τον Σταύρο. Ο Δημήτρης έρχεται κοντά με τη Ρία, μετά την κοινή τους έξοδο με τα εγγόνια τους. Η Ελλη έχει έναν ακόμα καβγά με τον Κωστή και τον απειλεί πως αν δεν σταματήσει να βλέπει τη Λίλιαν, θα δώσει τη Μαρίνα στην αστυνομία. Η Μαρίνα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο Μιχάλης υπέγραψε το διαζύγιο. Η Μάρθα λέει στον Φώτη πως η Μαρίνα δεν πρέπει να μάθει πως ο Πέτρος δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

 

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Με αφορμή έναν νέο «φιλοξενούμενο» στον ξενώνα, η Βέλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Aγγελο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να υιοθετήσουν ένα σκυλί. Η Ξένια όταν βλέπει τον Γιωργάκη που κάνει μαθήματα τένις ξεσηκώνει τον Μπάμπη να κάνουν κι αυτοί. Ο Ηλίας μαθαίνει ότι επιτέθηκαν σε εφοριακούς σε μια έφοδο και αποφασίζει να κάνει μαθήματα αυτοάμυνας.

Ξένη ταινία

«Αυτόπτης µάρτυρας»

STAR, 23.00

Ο ντετέκτιβ Γκάλμπαν βρίσκει τον συνάδελφό του ντετέκτιβ Κούλεν δολοφονημένο σε έναν σταθμό του μετρό. Στην πορεία των ερευνών του για την ανεύρεση των δολοφόνων, ο Γκάλμπαν συγκεντρώνει πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κάλεν ήταν αναμεμειγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και τη διαφθορά στο εσωτερικό του αστυνομικού τμήματος. Η Τζανίν, η γυναίκα του Κάλεν, προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει τις έρευνες καθώς όσο προχωρεί τόσο περισσότεροι άνθρωποι, που είχαν σχέση με τον Κάλεν, βρίσκονται νεκροί. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Γκάλβαν είναι η Ιζαμπέλ, μια νεαρή κοπέλα η οποία ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες από το παρελθόν. Πρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς, Ανα Ντε Αρμας, Κρίστοφερ Μακ Ντόναλντ, Μίρα Σορβίνο. (ΗΠΑ, 2016, 90′)