Ελληνικές σειρές

«Η επιστροφή»

ANT1, 20.45

Ενας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που μπήκε ένα τέλος στην τραγωδία της οικογένειας των Κορωναίων. Ολοι έχουν καταφέρει με κόπο να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να γυρίσουν σελίδα. Μια νέα ημέρα ξημερώνει στο σπίτι τους και είναι η ημέρα που ο Πέτρος και η Ελενα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ομως ούτε η Δανάη, που ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Παύλου, ούτε ο Χάρης έχουν δεχτεί απόλυτα αυτόν τον γάμο. Αντίθετα, ο Νίκος χαίρεται που βλέπει τους βιολογικούς του γονείς να σμίγουν επιτέλους έπειτα από 25 χρόνια.

 

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Αυτή τη φορά ο εθισμός της Ολγας στο αλκοόλ βάζει σε κίνδυνο τη ζωής της μικρής Λήδας. Ο Στέφανος προσπαθεί να αφυπνίσει την Ολγα, αλλά εκείνη αρνείται να παραδεχτεί το πρόβλημά της και καταλήγουν να μαλώσουν άσχημα. Η Αννα υποψιάζεται πως η Αμαλία κάτι της κρύβει, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί αυτό που της συμβαίνει. Θα κάνει όμως μια κρούση στον Θεοχάρη, που παρεξηγεί τις προθέσεις της. Η Ελλη πιέζει την Αθηνά να ξανασκεφτεί το θέμα του γάμου, αλλά η Αθηνά είναι σε σοκ και δεν θέλει να ξαναπεράσει την ίδια διαδικασία.

Ξένη ταινία

«Κωδικός 999»

STAR, 22.50

Μια σπείρα αποτελούμενη από εγκληματίες και διεφθαρμένους αστυνομικούς εκβιάζεται από τη ρωσική μαφία και αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές για λογαριασμό της. Προκειμένου να ξεφορτωθούν τους Ρώσους, αποφασίζουν να επικαλεστούν τον αστυνομικό κωδικό 999 (τραυματισμός / θάνατος αστυνομικού) και να τη «στήσουν» σε έναν νέο αστυνομικό. Αυτός όμως καταφέρνει να ξεφύγει και μαζί με τον ντετέκτιβ πατέρα του θα κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την παγίδα. Πρωταγωνιστούν οι Τσιούιτελ Ιτζίοφορ, Κέισι Αφλεκ, Γούντι Χάρελσον, Κέιτ Γουίνσλετ, Αντονι Μάκι. (ΗΠΑ, 2016, 106′)