Πρωτάθληµα Super league

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα,  ΕΡΤ1 19:00

Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου», ALPHA 21:00

Η Σάντρα γυρνά μες στα νεύρα από το σχολείο και όταν η Λυδία τη ρωτά τι της συνέβη, εκείνη φεύγει κλαίγοντας για το δωμάτιό της. Ο Σάββας και η Λυδία σπεύδουν να της μιλήσουν, αλλά αυτή το μόνο που θέλει είναι να μείνει μόνη της. Ο Σάββας εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά της και απαιτεί εξηγήσεις, η Λυδία όμως προτείνει να μην την πιέσουν. Κάτι ασήμαντο θα συνέβη και απλώς θα το έχει μεγαλοποιήσει στο μυαλό της, όπως κάνουν όλοι οι έφηβοι εξάλλου. Οταν όμως τις επόμενες μέρες προφασίζεται ότι την πονά η κοιλιά της για να μην πάει σχολείο, η οικογένεια Χαμπέα συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και φτάνει στα άκρα για να μάθει γιατί η Σάντρα αποφεύγει το σχολείο.

Ξένες ταινίες

«Το χάρισµα», STAR 23:00

Ο βετεράνος πράκτορας του FBI Τζο Μεριγουέδερ ζητεί τη βοήθεια ενός συνταξιοδοτημένου γιατρού, του Τζον Κλάνσι, για να επιλύσει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες. Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Κλάνσι όμως, ο οποίος αγγίζοντας ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο βλέπει το παρελθόν και το μέλλον, τον βάζουν στο στόχαστρο του δολοφόνου. Ο serial killer έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα. Ο γιατρός σύντομα θα αντιληφθεί ότι το χάρισμά του δεν είναι αρκετό ενάντια στις δυνάμεις αυτού του στυγερού εγκληματία. Πρωταγωνιστούν Αντονι Χόπκινς, Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Αμπι Κόρνις. (ΗΠΑ, 2015, 101′)

«Birdman ή η απρόσµενη αρετή της αφέλειας», OPEN 01:00

Ενας ξεπεσμένος ηθοποιός που έπαιζε τον υπερήρωα προσπαθεί να αναβιώσει την καριέρα του ανεβάζοντας ένα έργο που έχει γράψει και θέλει να σκηνοθετήσει στο Μπρόντγουεϊ. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον, Εμα Στόουν, Εντουαρντ Νόρτον, Ναόμι Γουότς. (ΗΠΑ, 2014, 105′)