Πρωτάθληµα Super League

ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός, ΕΡΤ1 16:00

Ξένες ταινίες

«Εγώ, ο απαισιότατος», STAR 21:00

Σε ένα όμορφο προάστιο, ανάμεσα στα σπίτια με τους λευκούς φράχτες και τα ανθισμένα τριαντάφυλλα, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του από minions. Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια σχέδια, έχει έναν νέο, μεγαλεπήβολο στόχο: να κλέψει το φεγγάρι.  Προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια. Ο απόλυτος κακός του κόσμου βρίσκεται αντιμέτωπος με τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του, τη Μάργκο, την Εντιθ και την Αγκνες. Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη, Θανάση Τσαλταμπάση, Κώστα Τσάκωνα. (ΗΠΑ, 2010, 87′)

«Moonlight», ΕΡΤ2 22:40

Μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινης επαφής και αυτογνωσίας, το «Moonlight» εξιστορεί τη ζωή ενός άντρα από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ενα ζωτικό πορτρέτο, σε τρία κεφάλαια, της σύγχρονης ζωής ενός Αφροαμερικανού και ένας ποιητικός διαλογισμός επάνω στην ταυτότητα, στην οικογένεια, στη φιλία, στην αγάπη, πλημμυρισμένος με βαθιά συμπόνια και καθολικές αλήθειες. Το «Moonlight» βασίζεται στο θεατρικό ημιαυτοβιογραφικό έργο «Στο φως του φεγγαριού τα μαύρα αγόρια φαίνονται μπλε» του Τάρελ Αλβιν Μακ Κρέινι. Πρωταγωνιστούν οι Μαχερσάλα Αλί, Ναόμι Χάρις, Αλεξ Χίμπερτ, Σαρίφ Ερπ, Τζανέλ Μονέ, Ντουάν Σάντερσον, Τρέβαντ Ρόουντς, Αστον Σάντερς. (ΗΠΑ, 2016, 111′)

«Pulp Fiction», OPEN 01:00

Ντελιριακή συρραφή παράξενων, νοσηρών και διασκεδαστικών ιστοριών έρωτα, πάθους και εγκλήματος με φόντο τον υπόκοσμο του Λος Αντζελες εν έτει 1994. Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες και Οσκαρ σεναρίου για τον Κουέντιν Ταραντίνο σε μια μεγαλειώδη στιγμή. Πρωταγωνιστούν: Τζον Τραβόλτα, Σάμιουελ Τζάκσον, Ούμα Θέρμαν, Μπρους Γουίλις. (ΗΠΑ, 1994, 123′)