Το vima.gr προτείνει για την TV την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Επιλογές για την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

Ελληνικές σειρές


«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Eνας καβγάς στα μπουζούκια, ένα καρούμπαλο και μια πρωινή επίσκεψη στην Κηφισιά ανάβουν φωτιές στην οικογένεια Τριανταφύλλου. Η εξαδέλφη Φωτούλα είναι για άλλη μια φορά καλεσμένη στο κυριακάτικο τραπέζι των Τριαντάφυλλων, αλλά φτάνει τραυματισμένη από τη «μάχη» που άναψε ανάμεσα σε δυο παρέες στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει. Κι ενώ περιγράφει όσα έζησε, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του άλλου καλεσμένου της οικογένειας, τον άνθρωπο που την τραυμάτισε. Είναι ο Μάνθος ένοχος ή το χτύπημα στο κεφάλι κάνει τη Φωτούλα να βλέπει οράματα; Το άλλοθι του βαφτισιμιού της Αλεξάνδρας είναι ακλόνητο, αλλά η πολύ πρωινή επίσκεψή του στο σπίτι των νονών του βάζει την οικογένεια σε υποψίες.


«Πέτα τη φριτέζα»

ANT1, 21.45

Ο Ερρίκος στο πρόσωπο της Ζαμπέλας βρίσκει όλο το αρχαίο ελληνικό κάλλος, ενώ βλέπει την απίστευτη ομοιότητά της με μια βασίλισσα της αρχαίας Ελλάδας. Η Ζαμπέλα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τη συμπάθεια του Ερρίκου επιστρατεύοντας όλο το χωριό για να παραμυθιάσει τον ερωτοχτυπημένο αρχαιολόγο. Ο Κίμωνας δεν μπορεί να αφήσει την τύχη του στη δολοπλόκα Ζαμπέλα και χρησιμοποιεί τον Φίλιππο για να κάνει κάτι που πάει κόντρα στις αρχές του. Ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει την ντροπή που νιώθει με τα καμώματα της συζύγου του και άθελά του αποκαλύπτει την πλεκτάνη στον Ερρίκο προκαλώντας την οργή του.

Ξένη ταινία


«Ex machina»

STAR, 23.00

Ενας δισεκατομμυριούχος προγραμματιστής θα φέρει έναν από τους υπαλλήλους του στην πολυτελή κατοικία του για να συμμετάσχει σε ένα πείραμα, που θα αφορά την τελευταία του εφεύρεση, ένα εξαιρετικά προηγμένο θηλυκό ρομπότ, που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη. Πρωταγωνιστούν οι Ντόνολ Γκλίσον, Οσκαρ Ισαάκ, Αλίσια Βικάντερ. (Αγγλία, 2014, 108′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.