Τουρκία: Ζωντανή 5χρονη που ανασύρθηκε από τα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε

Ζωντανό ανασύρθηκε από τους διασώστες πεντάχρονο κοριτσάκι που είχε εγκλωβιστεί στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε, χθες, στην Κωνσταντινούπολη

Ζωντανό ανασύρθηκε από τους διασώστες πεντάχρονο κοριτσάκι που είχε εγκλωβιστεί στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε, χθες, στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βγήκε ζωντανό αφού παρέμεινε θαμμένο στα μπάζα επί δεκαοκτώ ώρες.

Ο τραγικός απολογισμός της κατάρρευσης έως αυτήν την ώρα είναι τρεις νεκροί  και αρκετοί τραυματίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά, Τρεις άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ ακόμα έξι διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Δεν έχουν διευκρινιστεί, προς το παρόν, τα αίτια της κατάρρευσης του πολυώροφου κτιρίου της συνοικία Καρτάλ, που βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και αποτελούνταν από 14 διαμερίσματα και κατασκευάστηκε το 1992.

Σύμφωνα με τον Γερλικαγιά, σε αυτή τη διεύθυνση έχουν καταγραφεί  ως ένοικοι 43 άνθρωποι, ενώ στο ισόγειο βρίσκεται ένα εργαστήριο υφαντουργίας.

Η στιγμή της κατάρρευσης του κτηρίου αποτυπώθηκε από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Οι εικόνες παρουσιάζουν ανθρώπους που τρέχουν να διασωθούν, ενώ καταρρέει το κτίριο σηκώνοντας ένα πυκνό σύννεφο σκόνης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.