ΠΑΟΚ: Χωρίς 7 βασικούς στο Κύπελλο, Ολιβέιρα – Ίνγκασον στην αποστολή

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να ξεκουράσει έξι βασικούς εν όψει Ολυμπιακού, ενώ είναι τιμωρημένος και ο Λέο Ζαμπά – Στην αποστολή για το αυριανό ματς (6/2, 19:00) Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Ίνγκασον

Οι επτά από τους 11 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν επιστρατευτεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου (6/2, 19:00) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Λουτσέκσου επέλεξε να ξεκουράσει εν όψει του… τελικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30) την τετράδα της άμυνας (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια), ένα 8αρι (τον Μαουρίτσιο) και ένα 10αρι (Μπίσεσβαρ). Παράλληλα, είναι αναγκαστική η απουσία του αποβληθέντα στο ΟΑΚΑ Λέο Ζαμπά.

Από την άλλη ο Ρουμάνος επέλεξε για πρώτη φορά σε αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα (μέσος) και Ινγκασον (στόπερ).

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, αμυντική και επιθετική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Χοσέ Κάνιας έκανε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ και ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το πρόγραμμα του.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στο ματς με τον Πανιώνιο είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.