Οι επτά από τους 11 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν επιστρατευτεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου (6/2, 19:00) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Λουτσέκσου επέλεξε να ξεκουράσει εν όψει του… τελικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30) την τετράδα της άμυνας (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια), ένα 8αρι (τον Μαουρίτσιο) και ένα 10αρι (Μπίσεσβαρ). Παράλληλα, είναι αναγκαστική η απουσία του αποβληθέντα στο ΟΑΚΑ Λέο Ζαμπά.

Από την άλλη ο Ρουμάνος επέλεξε για πρώτη φορά σε αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Ολιβέιρα (μέσος) και Ινγκασον (στόπερ).

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική, αμυντική και επιθετική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.

Ο Χοσέ Κάνιας έκανε ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ και ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το πρόγραμμα του.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός στο ματς με τον Πανιώνιο είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.