Ελληνικές σειρές

 

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Η Σάντρα και η Χαρά έχουν, πλέον, μπει στην εφηβεία και έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να μην υπακούουν τους γονείς τους, ειδικά τη Λυδία που έχει χάσει την υπομονή της και φωνάζει συνέχεια. Μετά από έναν ακόμα καβγά με τα κορίτσια, η Λυδία αρχίζει να βλέπει πολλές ομοιότητες στη συμπεριφορά της με αυτήν του πατέρα της και αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα που έχουν τα παιδιά της για αυτήν. Το ίδιο αποφασίζει να κάνει και ο Βαγγέλης, ο οποίος μαθαίνει τελείως τυχαία ότι τα δικά του παιδιά τον θεωρούν φωνακλά και μπαμπούλα.

«Πέτα τη φριτέζα»

ΑΝΤ1, 21.45

Το σαμποτάζ της Φάλον στο ραντεβού του Αντρέα με τη Δονούσα δεν πάει καλά, τη δουλειά όμως για χάρη της θα κάνει ο Κίμωνας που καταλαβαίνει τον -όχι και τόσο – κρυφό πόθο της sommelier για τον Αλέκο και διευθετεί την κατάσταση. Παράλληλα η Θάλεια κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξεχάσει ο Φίλιππος τη μάνα της και τα καταφέρνει. Η Φάλον παρατηρεί ότι το βραχιόλι που της έκανε δώρο ο Μαμαντού έχει χαραγμένο ένα όνομα που δεν είναι το δικό της.

Ξένη ταινία

«The gunman: Σε θέση βολής»

STAR, 23.00

Ενας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομά του. Ο οργανισμός για τον οποίο εργαζόταν, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτόν. Η προδοσία δεν αργεί να έρθει και ο ήρωας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανηλεούς κυνηγητού σε όλη την Ευρώπη. Πρωταγωνιστούν οι Ιντρις Ελμπα, Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ Ρίλανς, Ρέι Γουίνστον, Μελίνα Μάθιους, Τζασμίν Τρίνκα. (Αγγλία/Ισπανία, 2015, 105′)